Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

Cardiotraining in Delft

Wij bieden cardiotraining bij onze sportschool in Delft. Dankzij onze geavanceerde apparaten die specifiek zijn ontwikkeld voor cardiotraining, verbeter jij optimaal jouw longen en hart- en vaatstelsel. Wil jij graag jouw conditie en uithoudingsvermogen verbeteren? Doe dan aan cardiotraining in Delft!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Hoe werkt onze cardiotraining in Delft?

Bij The Fitnessclub Delft beschikken we over de beste fitnessapparaten die jouw training zo aangenaam mogelijk maken. Fitnessapparaten zoals de fiets, de loopband, de crosstrainer en de roeiapparaten zijn uitermate geschikt voor een goede cardio work-out. Door enkel onze cardiotraining in Delft te doen, merk je dat vooral dat jouw conditie en uithoudingsvermogen verbeteren. Wil je echter afvallen? Dan raden we aan om naast cardio ook aan krachttraining te doen. Hiervoor hebben we ook verschillende apparaten, maar het is ook zeker een goed plan om eens mee te doen aan een van onze groepslessen. Wil je je een cardio- en krachttraining combineren in één les in onze sportclub in Delft? Dan raden we je aan om een XCORE-work-out bij ons te doen.

Doe een volledige cardiotraining en ga fitter door het leven

Zie jij het wel zitten om mee te doen aan onze cardiotraining in Delft? Schrijf je dan nu in bij onze sportschool en begin met sporten! We raden je aan voordat je begint even de Body Check-up te doen, zodat je weet wat jouw lichaamswaarden zijn. Als je dit meet, weet je ook na een tijdje hoeveel gewicht je bent kwijtgeraakt en hoe jouw waarden veranderd zijn. Heb je vragen over onze trainingen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten