Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

EGYM-lessen volgen

De EGYM-lessen volgen bij The Fitnessclub Delft is echt een aanrader voor iedereen die graag wat aan zijn of haar conditie doet of wilt afvallen. Doordat je gebruikmaakt van verschillende toestellen die allemaal een ander doel hebben, doe je een intensieve work-out die goed is voor jouw hele lichaam. Tevens staan al jouw gegevens opgeslagen op jouw persoonlijke chip, waardoor jij de volgende keer als je de EGYM-lessen gaat volgen gewoon weer verder kunt waar je gebleven was!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Wat houdt het in om onze EGYM-lessen te volgen?

Bij onze sportschool in Delft train je op de EGYM-fitnesscirkel. Dit is als het ware een kring fitnessapparaten waar jij één voor één een bepaalde tijd op gaat sporten. Doordat meerdere mensen dit tegelijkertijd doen en iedereen op een ander apparaat begint en dezelfde cirkel afwerkt, loop je niet het risico dat je moet wachten totdat er een apparaat beschikbaar is. Met jouw persoonlijke chip wordt jouw trainingsdata automatisch overgenomen naar het volgende apparaat en kun je zonder zorgen verder met het volgen van onze EGYM-lessen. Je traint jouw hele lichaam door deze verschillende apparaten en toch kost het je maar dertig minuten per sessie. Onze speciale trainers en trainingsinstructies zorgen er tevens voor dat jij de oefeningen niet fout uit kan voeren en dus geen blessures krijgt. De EGYM-lessen volgen is dus een goede krachttraining waarmee je je spieren verstevigt! Dit kan je eventueel combineren met een goede cardiotraining.

Doe nu mee aan onze EGYM

Wil jij graag wat aan jouw lichaam doen zonder dat het teveel tijd in de week kost? Dan is het volgen van onze EGYM-lessen echt iets voor jou! Met behulp van een personal trainer verwezenlijk jij al jouw doelen in een paar minuten tijd per week. Schrijf je nu in voor onze sportschool in Delft en doe elke week met ons mee! Heb je vragen over onze abonnementen of lessen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten