Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

Groepslessen in Delft

De leukste en meest diverse groepslessen vind je in Delft. Onder begeleiding van goed getrainde instructeurs is het fantastisch om regelmatig groepssportlessen te volgen bij The Fitnessclub Delft. Wij hebben elke week een volle agenda met de leukste lessen voor alle leeftijden. De intensiviteit verschilt per soort les en tevens train je met elke les andere delen van jouw lichaam. Onze sportlessen in Delft zijn echt de moeite waard om eens aan deel te nemen!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Welke groepslessen hebben wij in Delft?

Je kunt bij onze sportschool in Delft verschillende groepssportlessen volgen die helemaal naar jouw smaak. Allereerst hebben we bijvoorbeeld Megastrong. Als je aan deze sportlessen Megastrong in Delft meedoet, vergroot jij jouw spiermassa en spierkracht.

Maak jouw lichaam flexibel

Als jij graag meedoet aan groepslessen in Delft om jouw lichaam flexibeler te maken en een betere focus te krijgen, dan zijn de groepssportlessen yoga iets wat jij wilt volgen. Het is een geschikte les als jij veel stress ervaart en meer innerlijke rust wilt hebben. Houd jij enorm van dansen en wil je dit graag combineren met fitness? Bij onze zumbalessen kun je beide combineren! Tijdens deze sportlessen bij ons in Delft ga je actief dansen op de vrolijkste muziek.

Schrijf je in voor een van onze groepslessen

Bovenstaande voorbeelden zijn echter zeker niet de enige groepssportlessen die je bij ons kunt volgen. In ons rooster zie je wat wij wekelijks aan groepslessen in Delft organiseren. Je vraagt eenvoudig een dagpas aan en neemt deel aan de sportlessen die jij bij onze sportschool in Delft wilt doen. Heb je vragen over onze groepslessen in Delft? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten