Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

Megastrong in Delft

Onze trainingen Megastrong in Delft richten zich op zwaardere krachttraining. De bedoeling is dat de sporter het uiterste van zichzelf vraagt en dus de maximale grens opzoekt met de juiste techniek en uitvoering. Met behulp van zware gewichten doe je een reeks oefeningen om jouw spiermassa en spierkracht te vergroten. Ben jij op zoek naar een manier waarop je snel jouw armspieren versterkt? Dan is Megastrong bij The Fitnessclub Delft een aanrader om aan mee te doen!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Wat houden onze trainingen Megastrong in Delft in?

De groepslessen Megastrong in Delft zijn vooral bedoeld om jou sterker te maken. Dit heb je nodig bij andere sporten, zoals kogelstoten of karate. Je krijgt hulp van goede begeleiding, die voor jou een powerliftschema opstelt waarbij je oefeningen een paar keer herhaalt en afwisselt met een paar minuten rust. Om al jouw spieren te trainen, wordt er gebruikgemaakt van heel zware gewichten en van de lichtere gewichten. Bij de laatste moet je denken aan onder andere dumbells en shoulder presses. Ook kun je meedoen aan een wedstrijd power-liften, waarbij er gekeken wordt wie de sterkste is. Er wordt hierbij uiteraard wel gekeken naar de verschillende gewichtsklassen, type sportkleding en de wedstrijdstructuur. Megastrong is echt een andere manier van sporten in Delft. Je zult merken dat je er snel beter in wordt en meer zelfvertrouwen krijgt, wat jou weer helpt om meer genietend door het leven te komen!

Test jouw kracht met onze lessen

Schrijf je in voor onze lessen Megastrong in Delft als jij jouw spiermassa eens naar een volgend level wilt brengen. Het is zwaar, maar je zult je ontzettend goed voelen als je dit een of twee keer per week doet. Kijk in ons schema wanneer de eerst volgende les plaatsvindt en neem deel! Wissel de lessen af en toe eens af met een goede cardiotraining en je haalt echt het optimale uit jouw lichaam. Bovendien zorgt een gezond lichaam er ook voor dat jij beter in je vel zit. Wil je meer informatie over onze lessen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten