Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

Personal trainer in Delft

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Delft? Bij The Fitnessclub Delft bieden we personal training met echte professionals. Ze zijn ervaren en weten precies wat goed is voor jouw lichaam, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke blessures. Sporten met de beste personal trainer doe je bij ons in Delft!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Wat doet onze personal trainer in Delft?

Als je kiest voor personal training in onze sportclub in Delft, houdt dat in dat je bij het sporten een coach krijgt die verstand heeft van de fysieke gesteldheid en mogelijkheden van het lichaam en vaak een-op-een met jou werkt. Aan de hand van jouw wensen of klachten stelt hij of zij samen met jou een persoonlijk trainingsprogramma op. Dit schema helpt jou om gemotiveerd te blijven tijdens het sporten en bewegen. Ook is een personal trainer in onze sportschool in Delft er om je te helpen de apparaten goed te gebruiken en jou persoonlijke aandacht te geven als je niet lekker in je vel zit. Als je een gezondere levensstijl wil of wilt afvallen, stelt de personal trainer zelfs een eetschema voor jou op, waardoor je precies ziet wat je allemaal moet eten in combinatie met jouw trainingsschema.

Wie maken er gebruik van onze personal training in Delft?

Personal training in Delft is een echte aanrader voor iedereen die graag fit wil worden of mentaal meer rust wil krijgen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je niet lekker in je vel zit en moeilijk in slaap komt. Hiervoor is het goed om te gaan fitnessen en even alles eruit te sporten. Onze personal trainer in Delft weet precies wat jij nodig hebt en zal geregeld gesprekken met jou voeren om te kijken hoe het met je gaat. Ook als je wilt afvallen, maar zelf de motivatie niet kunt opbouwen, is het fijn om iemand te hebben die jou kan motiveren. Personal training in Delft kan hierbij goed helpen.

Begin met sporten onder begeleiding

Vind jij het fijn om volledig begeleid te worden tijdens het sporten? Maak dan gebruik van onze personal training in Delft, waarbij wij jou aan een ervaren personal trainer koppelen. Eerst heb je een kennismakingsgesprek waarin jij aangeeft wat jij met deze coaching wil bereiken en doe je meteen de Body Check-up. Daarna wordt er voor jou een schema opgesteld en ga je samen aan de slag. Wil jij graag meer informatie over onze personal training? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten