Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

Sportschoolabonnement in Delft

Met een sportschoolabonnement heb jij toegang tot al onze faciliteiten. Als je van plan bent meerdere keren in de week bij ons te gaan fitnessen of andere trainingen wilt doen, raden wij je aan om een abonnement aan te schaffen. Dit is goedkoper dan telkens losse entrees betalen en je hebt toegang tot onze faciliteiten. In een paar stappen kun jij lid worden van onze sportschool in Delft!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Een passend sportschoolabonnement met een laag maandbedrag

Bij onze veelzijdige sportschool the Fitnessclub Delft hebben we drie verschillende sportschoolabonnementen. Zo kun je lid worden van onze sportschool in Delft met een basis twaalf maanden abonnement. Dit houdt in dat je een heel jaar door gebruikmaakt van al onze fitnessapparatuur, schema’s krijgt via de app, toegang hebt tot de douches en lockers en tot koffie en thee. Als je maar voor een jaar lid wil worden van onze sportschool in Delft, is dit deze vanaf twaalf maanden gratis opzegbaar.

Een maandelijks opzegbaar abonnement

Wil je echter liever een sportschoolabonnement waar je niet meteen een jaar aan vastzit? Dan hebben we hetzelfde abonnement ook voor drie maanden. Deze kost wel iets meer. Bij beide abonnementen zit echter de personal trainer niet inbegrepen. Als je hier gebruik van wilt maken, komen er dus extra kosten bij. Ook als je lid wilt worden van onze sportschool in Delft om mee te doen aan onze groepslessen, kost dit je extra geld bovenop jouw sportschoolabonnement. We bieden echter ook een premium abonnement waar alles inzit, dus ook de personal trainer, de Body Check-up en de groepslessen. Dit is een twaalfmaandenabonnement en kost iets meer. Als je lid wilt worden van onze sportschool in Delft en dus een totaalpakket wilt, kun je het beste even bij ons informeren naar dit abonnement.

Neem het abonnement dat het beste bij jouw wensen past

Heb jij al helemaal voor ogen waarom je lid wilt worden van onze sportschool in Delft? Is het om fit te worden of wil je afvallen? Sluit dan het abonnement af dat bij jouw wensen past. Heb je vragen over onze abonnementen of wil je graag het premium abonnement? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten