Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

De sportschool voor jongeren én ouderen

Onze sportschool in Delft richt zich niet alleen op jongeren, maar heeft ook een ruim aanbod aan gymoefeningen voor ouderen. Bij The Fitnessclub Delft hebben we fitness voor 50+ en bieden we tevens krachttraining voor ouderen. Bij ons is het helemaal niet zo moeilijk om geschikte sporten voor senioren te vinden!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Wat biedt onze sportschool voor ouderen?

Het is voor senioren ontzettend belangrijk om in beweging en vitaal te blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om geschikte sporten voor senioren te vinden. Doordat botten en spieren vaak op latere leeftijd beginnen te verslijten, krijgen ouderen hier veel last van. Dit kun je gedeeltelijk tegengaan door te blijven sporten en bewegen met onze fitness voor 50+. Neem bijvoorbeeld krachttraining voor ouderen. Dit versterkt de botten en spieren, verbetert de balans en vermindert jouw vetmassa. Klachten als artritis, osteoporose en rugpijn kunnen afnemen of worden voorkomen met onze geschikte sporten voor senioren. Bij onze sportschool voor ouderen doen wij er alles aan om te helpen met onze geschikte sporten voor senioren. Zo kun je fitness voor 50+ uitoefenen of bij onze sportschool gymoefeningen en krachttraining voor ouderen doen.

Onze fitness voor 50+

Een van de geschikte sporten voor senioren is onze EGYM-fitnesscirkel. Hierbij maak je om en om gebruik van verschillende fitnessapparaten en train je jouw hele lichaam. Hiernaast geven onze instructeurs ook gymoefeningen voor ouderen. Denk hierbij aan oefeningen waarmee je jouw lichaam rekt en strekt of krachttraining voor ouderen doet met behulp van lichte gewichten. In onze sportschool bieden we alles wat ouderen nodig hebben op het gebied van beweging.

De voordelen van gymoefeningen voor ouderen

Fitness voor 50+ heeft ontzettend veel voordelen. Het zorgt niet alleen voor een fitter gevoel, maar met onze gymoefeningen en krachttraining voor ouderen verbeter je ook jouw lichaamshouding en stimuleer je de werking van jouw hart en bloedvaten. Je zult merken dat jouw spieren en gewrichten nog een lange tijd soepel bewegen en dat jouw botten sterk blijven. Fitness valt echt onder een van de geschikte sporten voor ouderen omdat het je een totaalpakket geeft. Je voelt je fitter én energieker en zorgt goed voor jouw lichaam!

Schrijf je in voor de seniorengym

Afhankelijk van jouw fitheid en de staat van jouw spieren en gewrichten passen wij bij onze sportschool de gymoefeningen en krachttraining voor ouderen op jou aan. Onze personal trainers helpen jou de fitness voor 50+ goed uit te voeren en stellen een structureel programma op. De trainingen zijn over het algemeen niet al te zwaar en je zult je er gegarandeerd goed door voelen. Ben jij wel geïnteresseerd geraakt in de fitness voor 50+ in onze sportschool in Delft voor ouderen? Kies dan een van onze abonnementen en schrijf je nu bij ons in! Bij vragen over geschikte sporten voor senioren kun je ons altijd bereiken via het contactformulier,door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten