Bedrijfsfitness bij The Fitnessclub Delft

Bedrijfsfitness stimuleert medewerkers om te sporten. The Fitnessclub Delft gelooft in een gezonde zaak. Sportende medewerkers zijn fitter, productiever en minder vaak ziek. The Fitnessclub Delft helpt werkgevers met het aanbieden van een bedrijfsfitnessregeling voor het personeel. Dankzij de bedrijfsfitnessregeling is een sportabonnement al snel de helft goedkoper. Niet voor niets maken dan ook tienduizenden mensen dankbaar gebruik van een bedrijfsfitnessabonnement.

Fitte medewerkers

Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Het is bewezen dat door het wegnemen van een financiële drempel er meer mensen gaan sporten. Fitte medewerkers zijn bovendien creatiever, productiever en hebben meer plezier in hun werk.

Flinke korting

Als je meedoet aan de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever ben je gemiddeld 40% minder kwijt aan een sportschoolabonnement. Het abonnementsgeld wordt dan namelijk via jouw werkgever met je verrekend. Zo kun je met flink voordeel aan jouw fitheid en gezondheid werken. Een gezonde zaak!

Aanmelden

Jouw werkgever meldt jouw inschrijving eenmalig aan bij 'BEDRIJFSFITNESS NEDERLAND', het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland. Bedrijfsfitness Nederland regelt de verdere afhandelingen met The Fitnessclub Delft. Jouw werkgever heeft er verder geen omkijken meer naar.

Voor meer informatie kun je bij onze receptie terecht.

Bekijk hoe je fysieke gesteldheid is met onze Body Check-up!

Heb je fysieke ongemakken? Onze fysiotherapeut kan je hiermee helpen. Kies voor voldoende beweging en voel je fitter!

Vraag een dagpas aan Doe de gratis lidmaatschapstest

Bedrijfsfitness