Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

Fit worden in Delft

Wil jij graag fit worden en woon je in de omgeving van Delft? Bij The Fitnessclub Delft is het mogelijk! Onze sportschool biedt alles wat jij nodig hebt om fit te worden en jouw levensstijl te verbeteren. Dankzij onze personal trainers, nieuwste apparaten en leukste groepslessen ben jij binnenkort hartstikke fit!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Hoe kun jij fit worden bij ons in Delft?

Fit willen worden is natuurlijk een ding, maar de stap nemen om er daadwerkelijk iets aan te gaan doen, is voor veel mensen moeilijk. Gelukkig is er onze nieuwe sportschool in Delft, waar wij alles onder één dak hebben om jou fit te laten worden! Wil jij graag gaan fitnessen op apparaten die alles voor jou meten en bijhouden? Die hebben we uiteraard bij ons binnen. Als je echter meer gemotiveerd raakt door met anderen mee te doen aan groepslessen, hebben we hier ook een ruim aanbod van. In ons lesrooster vind je de leukste en meest variërende lessen. Denk bijvoorbeeld eens aan een leuke les zumba, waarbij je dans combineert met cardio. Als je het echter nog intensiever wilt aanpakken is onze XCORE-training ook echt wat voor jou. Deze trainingen bij ons in Delft zorgen ervoor dat fit worden nog nooit zo leuk is geweest!

Sluit een abonnement af en doe mee met de gezelligste lessen

Ga jij de stap nemen om fit te worden in onze sportclub in Delft? Sluit dan nu een van onze abonnementen af en doe ook mee met onze lessen. Niets is zo leuk als samen fitter worden en elkaar motiveren. Heb je vragen over onze faciliteiten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten