Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

Fitness in Delft

Bij onze fitness- en healthclub in Delft steken we fitness in een ander jasje. We hebben namelijk de modernste apparaten waarop jij cardio- en krachttraining doet en onze instructeurs en personal trainers zorgen ervoor dat jij de oefeningen nooit fout uitvoert. Fitness is nergens zo leuk als bij onze fitnessclub in Delft!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Wat bieden wij bij onze fitness- en healthclub in Delft?

Bij The Fitnessclub Delft richten wij ons erop om jouw lichaam in een goede conditie te brengen en te houden. Dit doet onze fitness- en healthclub in Delft door middel van twee soorten trainingen: cardio en kracht. Door cardiotraining creƫer je meer uithoudingsvermogen en stimuleer je jouw bloedsomloop. Ook werk je aan je lenigheid, coƶrdinatie en snelheid. Krachttraining helpt je bij het opbouwen van spiermassa. Je maakt hierbij korte en explosieve bewegingen. In onze fitnessclub hebben we apparaten die dit allebei mogelijk maken. Voor cardiotraining hebben wij bijvoorbeeld de fiets, de loopband, de crosstrainer en het roeiapparaat. Krachttraining beoefen je op een scala aan verschillende apparaten waarop je allemaal je spiergroep kunt trainen. Dit kun je ook op de vloer doen met diverse gewichten. Ook buikspieroefeningen en push-ups helpen jouw spieren te versterken. Als je de voorkeur geeft aan oefeningen met gewichten, is het ook eens leuk om mee te doen aan de lessen XCORE die de instructeurs bij onze fitness- en healthclub in Delft geven.

Neem een fitnessabonnement bij onze fitnessclub

Heb jij een specifiek doel voor ogen dat je graag bij onze fitness- en healthclub in Delft wilt bereiken? Wij zijn er voor iedereen die wil afvallen, fitter wil worden, een betere conditie wil opbouwen, spieren wil trainen of gewoon wil sporten en bewegen. De deskundigen bij onze fitnessclub doen er alles aan om jouw sportieve ochtend, middag of avond zo aangenaam mogelijk te maken! Maak gebruik van ons ruime aanbod faciliteiten en train zoals jij dat graag wilt. Doe voordat je begint onze Body Check-up zodat je makkelijk ziet hoeveel verschil je al geboekt hebt in een paar weken tijd. Heb je vragen over onze fitnessclub? Stel ze dan aan de specialisten van onze fitness- en healthclub in Delft door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten