Groepslessen bij The Fitnessclub Delft

PUMP

pump

PUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze workout traint als je belangrijke spiergroepen met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeur en jouw eigen gewichtskeuze inspireren je om fantastische resultaten te behalen.

STEPS

steps

Een paar perfecte billen en dijen in een aantal makkelijke STEPS. De ultieme steples is de snelste manier om je billen en dijen in vorm te krijgen. In een steples bouw je een leuke choreografie op die je met lekkere opzwepende muziek uitvoert! STEPS is perfect voor vetverbranding, het opbouwen van uithoudingsvermogen en coördinatie.

YIN YOGA

yinyoga

YIN YOGA is een les waarbij je posities langer vasthoudt, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een YIN YOGA les dat de meeste deelnemers aanspreekt.

PILATES

pilates

PILATES zou je kunnen omschrijven als een inspannende ontspanning les. Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt en rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen.

SMALL GROUP TRAINING

smallgrouptraining

Met SMALL GROUP TRAINING is Personal Training is nog nooit zo dichtbij geweest! Voor een gering bedrag per maand kun je onbeperkt deelnemen aan de SMALL GROUP sessies. Train mee onder begeleiding van een Personal Trainer in een kleine groep met meerdere personen tegelijk. SMALL GROUP is voor ieder niveau toegankelijk en duurt maar 30 minuten! Met deze workout train je jouw buikspieren, benen, bovenlichaam en je conditie. Een krachtige en complete training in jouw favoriete sportschool!

TOTAL BODYSHAPE

totalbodyshape

De TOTAL BODYSHAPE lessen zijn één van de meest gewilde lessen. Een workout voor je hele lichaam! Spierversterkende oefeningen en een intensieve conditietraining. Eenvoudig en voor iedereen toegankelijk die aan zijn lichaam wil werken! TOTAL BODYSHAPE is perfect voor vetverbranding, verstevigen en versterken van het lichaam en het opbouwen van je uithoudingsvermogen.

XCORE®

xcore

XCORE® is een ultieme Core training (de kern van rug-,buik en heupspieren) met behulp van de XCO-buis. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-buis voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als reactive impact en biedt je de beste training voor je Core!

BRN®

brn

BRN® is de ultieme Shape workout. Met behulp van de XCO trainers zal je tot 33% meer verbranden ten opzichte van andere Shape workouts. Een toegankelijke, effectieve en motiverende groepsles, waarbij je aan alle facetten voor een fit, sterker en mooi lichaam werkt. Dit is de workout waarbij je efficiënt calorieën aan het verbranden bent en jouw totale lichaam in Shape brengt.

YOGA/BALANCE

yoga

YOGA/BALANCE, je kunt hier genieten van bewegingen uit Yoga, Pilates en Tai-Chi. Even je dagelijkse programma doorbreken met een moment voor jezelf. Je doet eenvoudige en veilige bewegingen om jezelf sterker te maken maar uiteraard ook flexibeler.

ZUMBA

zumba

ZUMBA is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals salsa, merengue, samba en cumba. Bij ZUMBA worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, wat weer te vergelijken valt met aerobics. Iedere ZUMBA les is een groot feest.

Bekijk hoe je fysieke gesteldheid is met onze Body Check-up!

Heb je fysieke ongemakken? Onze fysiotherapeut kan je hiermee helpen. Kies voor voldoende beweging en voel je fitter!