Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

Megacross in Delft

Als je altijd al een keer een les Megacross hebt willen doen, kun je dat bij ons doen in Delft! Bij The Fitnessclub Delft focussen we ons op de mensen die graag sportief zijn en hun conditie willen verbeteren of willen afvallen en hun spieren willen versterken. Een heel goede manier om dit allemaal in één keer voor elkaar te krijgen, is door deel te nemen aan onze lessen Megacross in Delft!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Wat houdt onze Megacross in Delft in?

Megacross is dé manier om fysiek en mentaal het beste uit jezelf te halen. Het is een heel zware training waarbij je constant cardiotraining met spiertraining afwisselt. Enerzijds ga je hardlopen, roeien of touwtje springen, anderzijds ga je jezelf opdrukken, grondoefeningen, gewichtheffen en optrekken. Megacross is een van onze groepslessen in Delft en helpt jou al jouw doelen te behalen. Je zult merken dat als je dit enkele keren per week doet, je binnen een paar weken al veel verschil merkt aan je conditie en je lichaam. Sporten in Delft is nog nooit zo leuk geweest als met onze work-outs!

Train jouw hele lichaam met onze intensieve lessen

Schrijf je in voor onze Megacross in Delft met onze dagpas of neem meteen een sportabonnement zodat je overal toegang tot hebt. Megacross is bijvoorbeeld goed af te wisselen met een les yoga of gewone cardiotrainingen op de fitnessapparaten. Kijk in onze agenda wanneer de eerst volgende Megacross les is! Heb je vragen over onze lessen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten