Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

Nieuwe sportschool in Delft

Wij hebben een nieuwe sportschool geopend in Delft die jou van al jouw sportbehoeften voorziet! Met een ruim aanbod aan nieuwe fitnessapparatuur en sessies doe je er bij ons alles aan om het beste uit jouzelf naar boven te halen. Wil je voor het werk of ’s avonds laat gaan sporten? Het kan allemaal in onze nieuwe sportschool in Delft!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Wat biedt onze nieuwe sportschool in Delft?

Bij The Fitnessclub Delft doen we er alles aan om sporten en bewegen leuk voor jou te maken. Dankzij ons veelzijdige programma zijn er lessen waarvan iedereen er wel een leuk vindt om mee te doen. Zo kies je bijvoorbeeld voor een intensieve Zumbales of als je graag wat meer ontspannen wilt worden een lesje Yoga. Natuurlijk kun je ook vrij sporten op onze apparaten. Doordat wij een nieuwe sportschool in Delft zijn, is al onze apparatuur uitgerust met de nieuwste technologische specificaties en daardoor meten ze alles van jou wat jij wilt weten. Als je doelen voor jezelf hebt om fitter te worden, spieren te trainen of af te vallen, hebben onze apparaten in onze sportschool daar speciale programma’s voor. Je kunt hiervoor ook coaching krijgen van een van onze personal trainers.

Schrijf je in bij onze nieuwe sportschool

Woon jij in de omgeving van Delft en ben je nog op zoek naar een goede sportschool om fitter te worden? Schrijf je dan in bij onze nieuwe sportschool in Delft. We hebben verschillende abonnementen bij onze sportschool die jij kunt nemen. Uiteraard kun je ook eerst een proefles nemen om te kijken of je het iets vindt. Heb je vragen of wil je liever een abonnement telefonisch afsluiten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten