Personal Training bij The Fitnessclub Delft

Bij The Fitnessclub Delft word je omringd door deskundige fitnessinstructeurs, die je kunnen ondersteunen met fitnessoefeningen. We wijzen je op de juiste houding om oefeningen effectief uit te voeren. We maken je in de sportschool wegwijs op de apparatuur om verantwoord te sporten. We geven je graag persoonlijk advies en helpen je bij het opstellen van een persoonlijk fitnessprogramma.

Heb je een bepaald trainingsdoel voor ogen? Vind je het lastig om dit doel te bereiken? Onze personal trainers ondersteunen je bij het behalen van jouw doel, welk doel je ook voor ogen hebt! Wil je afvallen, gespierder worden of je conditie verbeteren? We stellen een trainingsprogramma voor je op, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Trainen met een personal trainer zorgt ervoor dat je net dat ene stapje verder gaat. Maar dan wel op een veilige en verantwoorde manier!

Fit-30

Personal Training is nog nooit zo dichtbij geweest! Voor een gering bedrag per maand kun je onbeperkt deelnemen aan de SMALL GROUP sessies. Train mee onder begeleiding van een Personal Trainer in een kleine groep met meerdere personen tegelijk. SMALL GROUP is voor ieder niveau toegankelijk en duurt maar 30 minuten! Met deze workout train je jouw buikspieren, benen, bovenlichaam en je conditie. Een krachtige en complete training in jouw favoriete sportschool!

Bekijk hoe je fysieke gesteldheid is met onze FitCheck!

Heb je fysieke ongemakken? Onze fysiotherapeut kan je hiermee helpen. Kies voor voldoende beweging en voel je fitter!

Vraag een dagpas aan

Personal Training

Personal Training