Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

Sport en bewegen in Delft

Bij The Fitnessclub Delft staat sport en bewegen in Delft centraal. In onze sportschool vind je alles wat je nodig hebt voor een gezonde levensstijl. Dankzij ons brede scala fitnessapparaten en krachtige groepslessen, heb jij jouw conditie binnen een paar weken verbeterd en voel jij je veel beter in je vel zitten!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Wat doen wij aan sport en bewegen in Delft?

Om te beginnen is het heel belangrijk dat wij als mensen genoeg beweging krijgen. Te weinig beweging leidt vaak tot overgewicht, futloosheid, slechte concentratie, slaaptekort en nog veel meer negatieve zaken. Daarom stimuleren wij in Delft iedereen om minstens een keer per week intensief aan sport en bewegen te doen. Dit kan middels onze cardiotrainingen op de fitnessapparaten. Ben je meer een liefhebber van sporten onder begeleiding? Dan is een personal trainer of een van onze groepslessen een goed alternatief. Wij houden rekening met jouw conditie en jouw wensen en maken sporten zo aangenaam mogelijk! Wij steken sport en bewegen in een heel ander jasje bij onze sportschool in Delft. Ook als 50-plusser bieden we speciale aangepaste oefeningen, zodat wij met zijn allen goed in beweging blijven!

Begin vandaag nog met meer te bewegen

Kun jij wel wat extra beweging gebruiken en heb jij last van bepaalde lichamelijke of mentale klachten? Zet dan de stap om te gaan sporten en bewegen bij onze fitnessexperts in Delft! Heb je vragen over onze faciliteiten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten