Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

De sportclub in Delft

In onze sportclub in Delft sport je samen of alleen. Dankzij ons brede aanbod aan fitnessapparaten en groepslessen is geen enkele sportdag hetzelfde en kun je heerlijk variƫren. Kies bijvoorbeeld om een dag per week naar een groepsles te gaan en een andere dag cardio- en krachttraining op de apparaten te doen. Fitnessen in ons sportcentrum in Delft wordt nooit saai!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Wat train je allemaal bij onze sportclub in Delft?

In ons sportcentrum in Delft train je jouw hele lichaam. Wij werken met de meest ervaren instructeurs en de beste fitnessapparaten. Bovendien hangt er een hele gemoedelijke sfeer in onze sportclub en zijn onze groepslessen ook een fantastisch en sportief uitje om te doen in Delft. Bij The Fitnessclub Delft bieden we lessen van yoga tot steps en van zumba tot XCORE. Waar je ook van houdt, in ons sportcentrum in Delft vind je het! Maak samen of alleen gebruik van onze beste faciliteiten en neem na afloop een heerlijke, stomende douche. Alle abonnementen van onze sportclub in Delft zijn inclusief toegang tot alle faciliteiten, alleen moet je extra betalen om mee te doen aan de groepslessen. Ben je echter alleen op zoek naar een loopband of spinfiets waar je een paar avonden in de week op gaat sporten? Dan heb je aan een standaard abonnement bij ons sportcentrum in Delft al meer dan genoeg!

Sluit je aan bij ons sportcentrum

Sport jij graag op fitnessapparaten en heb je die zelf niet in huis? Bekijk de tarieven en sluit een abonnement af bij ons sportcentrum in Delft. Wij zorgen ervoor dat jij niets tekort komt en altijd een vrije loopband of fiets ter beschikking hebt. Heb je vragen over onze sportclub in Delft? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten