Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

Sporten in Delft

Wil jij graag sporten in Delft? Kom dan naar The Fitnessclub Delft, waar we van alles bieden om jou fitter te maken en je beter te voelen in jouw lichaam. We bieden verschillende groepslessen en hebben een breed scala aan fitnessapparaten waar jij elke spier mee traint! Stel het trainen niet langer uit en schrijf je in bij onze sportschool in Delft!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Sporten is het leukst in de mooie grachtenstad Delft

Als jij van sporten houdt, dan vind je onze nieuwe sportschool in Delft waarschijnlijk een paradijs. Niet alleen tref je bij ons een grote zaal met verschillende hightech fitnessapparaten voor cardio en spieren, maar we bieden ook een volle agenda met groepslessen. Onze fitnessapparaten zijn ideaal om te gebruiken als je solo wilt sporten in Delft, maar ook om eens een EGYM-sessie op te doen, zodat je een work-out voor je hele lichaam krijgt. Onze groepslessen hebben verschillende gradaties intensiviteit en zijn een aanrader als je graag samen met anderen een zware training wilt doen. Voor de beginners is onze cardiotraining of zumba een leuke start. Ben je echter op zoek naar een zwaardere vorm van sporten in onze sportschool in Delft? Kies dan voor XCORE of Megastrong.

Kies uit een van onze vele opties en schrijf je in

Bloei jij helemaal op van sporten en word je enthousiast van onze sportschool in Delft? Kies dan nu welk abonnement jij wilt en schrijf je bij ons in! Heb je vragen aan ons? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten