Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

Onze sportschool in Delft

Bij onze sportschool in Delft zijn we veelzijdig in sport en fitness. Wij zijn er voor alle leeftijden en hebben voor ieder doel de geschikte faciliteiten en ervaren instructeurs. Je kijkt je ogen uit op het brede scala aan apparaten, groepslessen en andere faciliteiten bij onze gym in Delft. Zoek jij nog een goede sportschool in Delft waar je eindeloze mogelijkheden hebt? Dan is The Fitnessclub Delft echt iets voor jou!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Het aanbod apparaten en lessen bij onze sportschool in Delft

Onze gym in Delft heeft een groot aanbod faciliteiten voor jongeren, maar onze instructeurs geven ook gymoefeningen voor ouderen. Als je bij ons binnenkomt, tref je een enorme diversiteit aan leeftijdsgroepen die allemaal op een andere manier sporten en bewegen. Voordat je begint met sporten, zie je direct onze nette kleedkamers met douches en automatische lockers. Dit maakt het mogelijk om jouw spullen veilig op te bergen in onze sportschool in Delft. Vervolgens maak je gebruik van onze ruime fitnesszaal met moderne cardio- en fitnessapparatuur. De apparaten die je bij onze gym in Delft gebruikt, zijn allemaal voorzien van de nieuwste displays die alles meten wat jij maar wilt. Ook om jouw vitaliteit te verbeteren, zijn wij de sportschool die jij nodig hebt!

Onze schema’s

Ook hebben we speciale schema’s die jij kunt volgen om het optimale resultaat te behalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een les op onze EGYM-fitnesscirkel of een schema die door een van onze personal trainers is opgesteld en jij vrij volgt. Daarnaast hebben we bij onze sportschool in Delft ook een gevarieerd aanbod aan groepslessen, zoals zumba, yoga, pilates, BoxFit, Megastrong en nog veel meer!

Maak kennis met onze sportschool

Welk doel jij ook voor ogen hebt, bij onze gym in Delft kun je terecht. Onze sportspecialisten helpen je graag op weg en geven je passend advies. Ook als je graag samen sport in Delft, is onze sportschool de ideale oplossing. Bovendien zijn onze abonnementen ook nog eens erg betaalbaar, waardoor het aantrekkelijker is om er een bij ons af te sluiten. Heb jij nog vragen over onze gym in Delft? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten