Welkom bij The Fitnessclub Delft

Tijdens de Dutch Fitness Award verkiezingen zijn wij verkozen tot: "Beste Fitnessclub van Delft" en namens de Vakjury tot: "2e Allround Fitnessclub van Nederland"

Beste Fitnessclub van Delft”

In februari 2013 zijn we gestart als MegaFitness Delft, een Lowbudget formule met lage abonnementsprijzen. Tijdens de corona periode hebben wij onze strategie gewijzigd en daarmee onze naam aangepast naar “The Fitnessclub Delft”; een allround fitnessclub met vernieuwde abonnementen en nóg betere mogelijkheden om te kunnen sporten. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een complete conditie- en krachttraining én om aan jouw gezondheid en/of revalidatie te werken.

The Fitnessclub Delft is veelzijdig in sport & fitness. Een gezellige sportschool in Delft voor jong en oud met prima faciliteiten en deskundige instructeurs. We beschikken over nette kleedkamers met douches en automatische lockers; een zeer ruime fitnesszaal met moderne cardio- en fitnessapparatuur; functional- en freeweightzones; EGYM fitnesscirkel etc. en een coffeecorner waar je gratis heerlijke koffie en thee kunt nemen zovaak je maar wilt.

Daarnaast hebben we ook een gevarieerd aanbod aan groepslessen, t.w. BodyAttack, BodyCombat, Zumba, Steps, Pump, Total Body Workout, BRN, Xcore, Yoga, Pilates en Small Group Training.

Wil jij een gezond, fit lichaam en verantwoord sporten? Voor ieder doel kun je bij The Fitnessclub Delft terecht. We helpen je graag op weg en geven je een passend advies.

Maak kennis met The Fitnessclub Delft!
Vraag een dagpas aan Doe de gratis lidmaatschapstest

NL Actief

The Fitnessclub Delf is aangesloten bij NL Actief. NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland. Bij NL Actief zijn zo’n 1000 locaties met in totaal 3 miljoen fitnessconsumenten aangesloten. Sport, zoals jij het wilt!

Fitness kan waar, wanneer en met wie je wilt en is veelzijdiger dan je denkt. NL Actief biedt kwaliteit en overzicht. Kies voor een NL Actief aangesloten sportschool of trainer.