Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

Veelzijdige, betaalbare sportschool in Delft

Een veelzijdige, betaalbare sportschool vind je in Delft. Bij The Fitnessclub Delft bieden we abonnementen en dagpassen die zeer betaalbaar zijn voor iedereen. Wil jij graag gaan sporten zonder dat er maandelijks veel wordt afgeschreven van jouw rekening? Sluit dan een abonnement af bij onze veelzijdige, betaalbare sportschool in Delft!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Welke faciliteiten zijn er bij onze veelzijdige sportschool in Delft?

Allereerst is onze sportschool er voor iedereen. Dit houdt in dat jongeren er welkom zijn, maar dat we ook activiteiten en begeleiding hebben voor ouderen. Als je van plan bent vaak gebruik te maken van onze fitnessapparatuur, raden we je aan een abonnement te nemen. Wij zijn een veelzijdige, betaalbare sportschool in Delft, omdat wij de beste apparatuur en coaching hebben, voor een relatief lage prijs. Onze trainers zijn allemaal ervaren en opgeleid en onze apparaten zijn voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor weet je zeker dat je het optimale uit jezelf kunt halen, zonder dat je blessures oploopt.

Begin zorgeloos te sporten in onze sportschool

Sporten bij onze sportclub in Delft is leuk én betaalbaar en daarmee de beste motivatie voor jou om fit te worden. Kijk tussen onze abonnementen of dagpassen wat het beste bij jouw wensen past en kom sporten bij onze veelzijdige sportschool in Delft! Heb je vragen over de tarieven? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten