Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

Yoga in Delft

Wij bieden diverse lessen yoga in onze sportschool in Delft. Wil jij graag jouw flexibiliteit verbeteren en daarmee jouw houding aanpassen? Dat kan het beste door een of twee keer per week intensief deel te nemen aan onze lessen yoga in Delft. Het is niet alleen goed voor je, maar het werkt ook nog eens heerlijk ontspannend!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Waarom onze yoga in Delft goed voor jou is

Bij The Fitnessclub Delft geven we elke week lessen yoga. Bij yoga stretch je al je spieren op verschillende manieren en leer je je volledig te ontspannen en te focussen op je ademhaling. Het is een heel diverse sport die goed is voor jouw spieren, botten en bloedsomloop. Tevens werkt yoga zo ontspannend, dat doorgaans veel mensen zeggen dat ze er beter door kunnen slapen. Als je graag een diverse en leuke sport doet, raden wij jou onze yoga in Delft zeker aan! Ben je op zoek naar een intensievere sport waar jouw spiermassa van toeneemt en je afvalt? Dan bieden wij diverse andere groepslessen aan. Je kunt ook kiezen voor het nog intensievere megastrong, waarbij de gewichten nog een stuk zwaarder zijn.

Verbeter nu jouw lichaamshouding

Bij onze sportschool staat alles in het teken van sporten en bewegen en dit willen we voor iedereen zo leuk mogelijk maken. Daarom is ons aanbod apparatuur en lessen heel groot. Merk jij dat jouw focus de laatste tijd afneemt of jij last hebt van jouw spieren? Doe dan mee aan een les yoga bij ons in Delft. Als je het leuk vindt, kun je je inschrijven voor een van onze abonnementen en het wekelijks doen! Heb je vragen over onze lessen yoga? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten