Voor iedereen toegankelijk  Betaalbare abonnementen  Deskundige begeleiding

 

Zumba in Delft

Voor wie wil dansen en fitnessen tegelijkertijd, is onze zumba in Delft een fantastische activiteit. Op de leukste, vrolijke muziek voer jij dynamische bewegingen uit, die zorgen voor een goede vetverbranding. Onze ervaren instructeurs doen er tevens alles aan om de les zo plezierig mogelijk te maken!

Vraag een dagpas aan Neem contact op

Swingen tijdens de actieve lessen zumba in Delft

Zumba is een dansfitness die ge├»nspireerd is op Latijns-Amerikaanse dans. De muziek waarop gedanst wordt, is dan ook altijd Latijnse of internationale muziek. Afhankelijk van het fitnessniveau is het mogelijk om ontzettend veel calorie├źn per les te verbranden. Onze zumba in Delft volgt de aerobic- en intervaltrainingsmethode. Hoe vaker je het gedaan hebt, hoe bekender je raakt met de dansbewegingen en hoe beter je deze uitvoert. Zo verbrand je dus telkens een beetje meer! Doordat je automatisch de goede houding aanneemt bij zumba, worden jouw buik- en rugspieren ook sterker. Je gebruikt daarnaast veel je benen, dus jouw been- en bilspieren worden ook steviger en strakker. Bij The Fitnessclub Delft geven we meerdere keren per week een actief lesje zumba. Wissel de les ook eens af met een van onze EGYM-lessen als jij jouw conditie graag optimaal wilt verbeteren.

Dans met ons mee op Latijns-Amerikaanse muziek

Schrijf je nu in voor onze lessen zumba in Delft als jij wel graag veel vet wilt verbranden terwijl je danst. Onze lessen zijn ook leuk om als vriendenactiviteit te doen! Kijk in ons rooster wanneer de volgende les plaatsvindt en meld je aan! Heb je vragen over onze zumba? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-7676015 of een e-mail te sturen naar info@thefitnessclubdelft.nl.

Vraag een dagpas aan Onze faciliteiten